Rövidítések ahogyan én tudom.

CATA periférikus elszívás

Ennél az elszívási módszernél nincsenek fém zsírszűrők, amin áthaladó levegő zajt kelthetne. Egy légterelő panel segítségével a levegőt a páraelszívó külső széleinél szívjuk el. Így csökkentve a ernyő mellett elszökő párás levegő mennyiségét. A panel belső oldalát laza szerkezetű hangelnyelő anyag fedik be ezzel is csökkentve a motor zajának kijutását a páraelszívóból. A zsír kicsapatása a különleges kialakítású motor térben történik, mely egy tároló edényben gyűlik össze. Ezzel is növelve a motor hatékonyságát és élettartamát, nem kell eltömődött szűrőtől tartani.

CATA periférikus elszívás

CATA VL3 vezérlőpanel

A minimalista berendezés modern, csúcsminőségű kezelőszervekkel, a kiválasztott sebesség fénykijelzésével, valamint a motort és a fényjelzéseket 15 perc elteltével kikapcsoló időzítővel párosul.

CATA VL3 vezérlőpanel

CATA Q4 vezérlőpanel

A Q4 kezelőpanelen található LED -es kijelző megmutatja a kiválasztott sebességfokozatot (3 + Turbo), valamint a hozzá tartozó ötperces időzítő állapotát.

CATA Q4 vezérlőpanel

CATA V4 vezérlőpanel

A V4 érintőgombos megoldású kezelőpanel rendkívül könnyű kezelhetőséget biztosít a felhasználó számára. a kívánt fokozat megjelenik a digitális kijelzőn mely egyszerűen le és fel szabályozható, a készülék és a világítás ki-, és bekapcsolására külön kapcsolót helyeztek el. a szokásos 3 fokozat mellett egy 4. fokozat (turbo) is beépítésre került. az időzítő kapcsoló lehetővé teszi a páraelszívó fokozatonkénti 5 perces ( 3x5 min.) automatikus kikapcsolását, mely egyben utószellőztető funkciót is megvalósít. az ilyen kezelőszervekkel ellátott páraelszívók V4 jelölést tartalmaznak.

CATA V4 vezérlőpanel

CATA DT4 vezérlőpanel

A DT4 vezérlés a V4 sorozat továbbfejlesztett változata, így hasonló tulajdonságokkal rendelkezik ugyanakkor számos változtatást, tartalmaz. a legfontosabb a nagyméretű LCD kijelző, melyen nem csak a beállított fokozatokat követhetjük nyomon, állandó kijelzésű óra is látható, valamint beállítható az új ébresztő funkció, mely a beállított idő elteltével hangjelzéssel is figyelmeztet. a készülék halogén izzóinak fényereje is szabályozható, így akár éjszakai irányfényként is használható. a digitális kezelőpanellel felszerelt készülékek DT jelölést tartalmaznak.

CATA DT4 vezérlőpanel

CATA DurAlum® ujjlenyomat mentes felület

CATA saját fejlesztésű Duralum (különleges alumínium ötvözet) mely tapadás és ujjlenyomat mentes felületének köszönhetően ellenáll szinte minden szennyeződésnek és ezáltal könnyen tisztítható.

FALMEC FAsteel ujjlenyomat mentes felület

FALMEC gyár tapadás mentes felület.

Fasteel: a new and high-performing material enhancing the appeal of Falmec hoods collections. Fasteel is a new stainless steel developed by Falmec, which leaves surfaces finger-mark and smear proof, meaning that they stay bright and gleaming with a finish similar to AISI 304 stainless steel.

CATA VitroClean tapadás csökkentő bevonat

A tisztítás és a Vitroclean A Cata sütőinek különleges üvegzománc bevonata nem engedi, hogy az étel a falakra tapadjon, így a tisztítást is lényegesen könnyebbé teszi. Ezen kívül a sütő üvegzománc felülete a hőtől és a savaktól is kevésbé károsodik.

CATA, FAGOR pirolitikus tisztítás

Ez a tisztítási rendszer 500 °C fokon eléget és hamuvá változtat minden szerves anyagot, így az esetleges vírusok és baktériumok elpusztítása révén fertőtleníti is a sütőt

CATA SILIENT PANEL (S) zajcsökkentő panel

CATA egyes modelljeihez kifejlesztet egy speciális zajcsökkentő panelt, mely megváltoztatva a készülékben a levegő áramlását, valamint a speciális szigetelőanyagnak köszönhetően jelentősen csökkenti a készülék működése közben fellépő zajokat, elnyeli a zavaró hatású rezgéseket és redukálja azt a frekvencia tartományt, amelyekre az emberi fül a legérzékenyebb. a zajcsökkentő panellel felszerelt modellek S jelölést tartalmaznak. (pl.:V4 S, DT4 S)

CATA TAP-4 motor

A CATA saját fejlesztésű, új motorja (TAP-4), mely speciális magas ellenállású homopolymer anyagba került beépítésre, ásványi toldásokkal megerősítve így nagyobb hang és rezgéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezve biztosítja, hogy a felhasználó lényegesen csendesebb 38 - 63 dB (A) üzemmódban használhassa a páraelszívókat. a CATA új tangenciális (érintő) motorjai nagyobb teljesítményt nyújtanak optimális energiafelhasználás mellett.

CATA STQ4 motor

A Cata saját tervezésű motorja nagyszerűen szívja el a konyhai munkával járó párát. Teljesen aerodinamikus kialakítása kisebb légellenállást okoz, így nagyobb teljesítményt biztosít, miközben csökkenti a zajszintet. Homopolimer, nagy ellenállású ásványianyag felépítéséből adódóan a készülék teljesen tűzbiztos, emellett nagy kapacitású zsiradékgyűjtővel rendelkezik, amely a fémszűrők segítségével könnyedén tisztítható.

CATA TAP motor

A motor homopolimer, ellenálló ásványi anyaggal megerősített felépítése teljes tűzvédelmet és hatékony zajszurést, illetve rázkódáscsökkentést biztosít. A 240 W tangenciális motor kiválóan optimalizálja a teljes ételkészítési terület füstelszívását, ugyanakkor hosszabb élettartamú is, mint a hagyományos motorok.

dB (A) zaj mérési módszer

Zaj mérésére szolgáló szűrő. (A) jelölés az emberi fület utánzó szűrő jele.
Néhány példa:

Hallásküszöb 0 dB(A)
Légzés 10 dB(A)
Suttogás 2 méterről 20 dB(A)
Suttogás közelről 30 dB(A)
Csendes lakóövezet 40 dB(A)
Eső 50 dB(A)
Normál hangerejű beszélgetés 60 dB(A)
Kisforgalmú út 70 dB(A)
Kézi szerszámok 80 dB(A)
Kamion, ordítás 90 dB(A)
Nagyüzemű alapzaj, fakitermelés 100 dB(A)
Pisztolylövés 110 dB(A)
Mennydörgés 120 dB(A)

EN 61591 páraelszívó teljesítmény mérési szabvány

Egy szabványos mérési módszer, hogy a páraelszívók teljesítményét össze lehessen hasonlítani. (A szabvány teljes szövege nem áll rendelkezésemre. Az internetes források szerint a mérés egy 1 méteres függőleges csőszakaszból, egy 90 fokos idomból és utána még 1 méteres csőből áll. 120mm esetén 15Pa értéket is megadják 150mm esetén 5Pa. A mai több emeletes társasházakban ennek többszörösét telepítik a kivitelezők. Egy 5 emeletes házban akár 15 méter is lehet a távolság. Érdemes nem a legkisebb légszállítású páraelszívót választani.)

  • Az oldalon található 2018-as árak csak írásos visszaigazolás esetén érvényesek.
  • A feltüntetett árak Bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
  • Az oldalainkon található márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai! Mi csak a termékek beazonosíthatósága miatt szerepeltetjük őket!
  • A kijelzőkön megjelenő színek eltérnek a valóságtól!
  • © 1993-2018 Minden jog fenntartva.

Katalógusok | Árlisták | ÁSZF | Szállítás | Fórum | Klímaszerelés, klíma javítás Szeged

Kedvezményt szeretne?
Kérjen ajánlatot most! Email: info@parafalo.hu