Párátlanító

Hogyan működik a párátlanító?

A linkre kattintva, egy rövid leírást talál itt a weboldalunkon.

Mennyi az ideális páratartalom?

55 - 60% relatív páratartalom a válasz. Azért relatív mert nem grammban szokás megadni a páratartalmat, hanem egy relatív értékben ami azt mondja meg hogy adott hőfokon hány százalékra van attól az értéktől amikor már kicsapódik a pára. Ha 100% akkor már folyik a víz a felületen, 99% körül ködöt látunk. És ez az érték a nagyban függ a hőfőfoktól. Például 1m³ levegő 23 °C -on 60%RH esetén ~11 gramm párát tartalmaz. Ha ez a levegő lehűl 15 °C -ra akkor az már 100%RH lesz és elkezd kicsapódni a pára.

Páraelszívó

Milyen teljesítményű páraelszívót válasszak?

A páraelszívókat minimálisan 6 szoros légcsere számra választjuk, maximálisan pedig 12 szeresre. Tehát számoljuk össze hány légköbméter az a tér ahol a páraelszívó üzemel. Beleértve a boltívvel vagy nyitott ajtóval kapcsolódó étkezőt is. Ezt szorozzuk meg 6-al és 12-vel, és ezt az értéket ajánlatos tudnia a páraelszívónak az EN61591 szerint.
20–30m² minimum 350–500m³/h
30–40m² minimum 500–600m³/h
40–50m² minimum 600–800m³/h

Perimetrikus leghalkabb páraelszívó

Perimetrikus páraelszívó egy új megközelítése a halk páraelszívó gyártásának. A páraelszívó szűrőrendszere el van rejtve egy ajtó mögé, ami csak egy vékony rést hagy körbe (perimetrián). Ezen a résen hatékonyabban szívhatjuk el a párás gőzt körbe az ernyő szélén. Gyakori hiba hogy a hagyományos szűrős páraelszívók csak középen szívnak. Plusz a hangok sem tudnak könnyen kijönni a motor-felől, amit az ajtó belső felére rögzített hangcsillapító anyaggal van bevonva. Egyes gyártók ezen is túl mennek a motor olyan kialakításával ahol még a zaj keltő zsírfogókra sincs szükség.

perimetrikus páraelszívó

+3dB(A) dupla akkora zaj?


Nem gondolta volna? A zaj mértékegysége nem lineáris tehát a 40dB(A) és a 50dB(A) között nem 20% a különbség, hanem ... olvasson tovább >>>.

Főzőlap

WOK hármas- tripla- égős főzőlap.

WOK égő

Beépíthető WOK tripla- hármas- égős főzőlap, nem csak a távol keleti konyha kedvelőinek. 3kW körüli teljesítménnyel rendelkeznek ezek az égők, a hagyományos 2,5kW-osokkal szemben.

5 égős főzőlap 60cm-es modulba.

Beépíthető főzőlap 60cm-es modulba építhető 5 égővel. Ahol nem elég a 4 égő illetve wok edényt is használunk ez lehet a megoldás.

Fehér üvegkerámia főzőlap?

FEHÉR üvegkerámia főzőlap

Igen, már gyártanak ilyet is. Fehér páraelszívó, fehér beépíthető sütő és fehér beépíthető főzőlap eddig is elérhető volt. És most megérkezett a fehér indukciós beépíthető főzőlap is.

Sütő

Katalitikus sütő és tűzhely

Katalitikus sütők belső oldala egy olyan anyaggal van bevonva amely segíti a rákerülő anyagok lebomlását. Lebomlás után a szennyeződés könnyebben eltávolítható, vagy a megfordítható falúaknál tisztítás után megfordítva a szennyeződés nem a szemünk láttára fog szép lassan lebomlani.

Pirolitikus sütő és tűzhely

Pirolítikus sütők nagyon egyszerűen oldják meg a jól tapadó szerves anyagok eltávolítását. Egyszerűen 500°C fokon elégetik az anyagokat ezután már csak ki kell söpörni a sütőből.

Pizza kenyérsűtő kőlap

Pizza kenyérsűtő kőlap

Pizza- kenyérsűtő kőlap sütés természetes módon... Pizzasütő kőlap, fa pizza lapát és hőálló üvegtál Kitűnően alkalmas ételek olaj nélküli sütésére. Pizzasütésre, kenyérsütésre, húsok és halak fóliában való sütésére, sütemények és piskóták készítésére. A kőlap tűzálló, ezért használható bármilyen forró felületen, sütőben, grillen, gázon. Fedezze fel újra a régi és eredeti ízeket...

Beépíthető sütő pizza funkcióval.

Pizza sütők

Beépíthető sütő pizza funkcióval, konyhájában készítheti el saját pizza receptjét. Felül emelt hőmérséklet és légkeverés, egyes modellek akár 300°C hőmérsékletet is tudnak hogy ropogós legyen a pizzája.

Hűtőgép

Beépíthető NO FROST automatikus leolvasztó hűtőgép hűtőszekrény

Beépíthető NO FROST automatikus leolvasztó hűtőgép hűtőszekrény választékunkat itt találja.

Rövidítések ahogyan én tudom.

  • Az oldalon található 2017-os árak csak írásos visszaigazolás esetén érvényesek.
  • A feltüntetett árak Bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
  • Az oldalainkon található márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai! Mi csak a termékek beazonosíthatósága miatt szerepeltetjük őket!
  • A kijelzőkön megjelenő színek eltérnek a valóságtól!
  • © 1993-2017 Minden jog fenntartva.

Katalógusok | Árlisták | ÁSZF | Szállítás | Fórum | Klímaszerelés, klíma javítás Szeged