Párátlanító

Hogyan működik a párátlanító?

Hogyan működik a párátlanító? A linkre kattintva, egy rövid leírást talál itt a weboldalunkon.

Mennyi az ideális páratartalom?

55 - 60% relatív páratartalom a válasz. Azért relatív mert nem grammban szokás megadni a páratartalmat, hanem egy relatív értékben ami azt mondja meg hogy adott hőfokon hány százalékra van attól az értéktől amikor már kicsapódik a pára. Ha 100% akkor már folyik a víz a felületen, 99% körül ködöt látunk. És ez az érték a nagyban függ a hőfőfoktól. Például 1m³ levegő 23 °C -on 60%RH esetén ~11 gramm párát tartalmaz. Ha ez a levegő lehűl 15 °C -ra akkor az már 100%RH lesz és elkezd kicsapódni a pára.

Páraelszívó

Milyen teljesítményű páraelszívót válasszak?

A páraelszívókat minimálisan 6 szoros légcsere számra választjuk, maximálisan pedig 12 szeresre. Tehát számoljuk össze hány légköbméter az a tér ahol a páraelszívó üzemel. Beleértve a boltívvel vagy nyitott ajtóval kapcsolódó étkezőt is. Ezt szorozzuk meg 6-al és 12-vel, és ezt az értéket ajánlatos tudnia a páraelszívónak az EN61591 szerint.
20–30m² minimum 350–500m³/h
30–40m² minimum 500–600m³/h
40–50m² minimum 600–800m³/h

Perimetrikus leghalkabb páraelszívó

Perimetrikus páraelszívó egy új megközelítése a halk páraelszívó gyártásának. A páraelszívó szűrőrendszere el van rejtve egy ajtó mögé, ami csak egy vékony rést hagy körbe (perimetrián). Ezen a résen hatékonyabban szívhatjuk el a párás gőzt körbe az ernyő szélén. Gyakori hiba hogy a hagyományos szűrős páraelszívók csak középen szívnak. Plusz a hangok sem tudnak könnyen kijönni a motor-felől, amit az ajtó belső felére rögzített hangcsillapító anyaggal van bevonva. Egyes gyártók ezen is túl mennek a motor olyan kialakításával ahol még a zaj keltő zsírfogókra sincs szükség.

perimetrikus páraelszívó

+3dB(A) dupla akkora zaj?


Nem gondolta volna? A zaj mértékegysége nem lineáris tehát a 40dB(A) és a 50dB(A) között nem 20% a különbség, hanem ... olvasson tovább >>>.

Főzőlap

WOK hármas- tripla- égős főzőlap.

WOK égő

Beépíthető WOK tripla- hármas- égős főzőlap, nem csak a távol keleti konyha kedvelőinek. 3kW körüli teljesítménnyel rendelkeznek ezek az égők, a hagyományos 2,5kW-osokkal szemben.

5 égős főzőlap 60cm-es modulba.

Beépíthető főzőlap 60cm-es modulba építhető 5 égővel. Ahol nem elég a 4 égő illetve wok edényt is használunk ez lehet a megoldás.

Indukciós főzőlap.

Indukciós főzőlap

Indukciós főzőlap csak a mágnesezhető anyagokat melegíti fel. Így nem kell aggódni ha valami kifut vagy fröccsen az edény mellé nem fog ráégni. Hiszem az üveg nem mágnesezhető, csak az arra alkalmas fém edények. Viszont az edények sem melegednek feleslegesen annyira mint a nyílt lánggal érintkező gázlapok esetén, így azokra is kevésbé tapad rá ha valami kifut.

Egysoros keskeny főzőlap.

egysoros keskeny főzőlap

Egysoros keskeny főzőlap biztonságos üzemeltetést nyújt még kerekesszékben ülők számára is.

Fehér üvegkerámia főzőlap?

FEHÉR üvegkerámia főzőlap

Igen, már gyártanak ilyet is. Fehér páraelszívó, fehér beépíthető sütő és fehér beépíthető főzőlap eddig is elérhető volt. És most megérkezett a fehér indukciós beépíthető főzőlap is.

Sütő

PlusSteam sütő, tűzhely

PlusSteam sütők tűzhelyek

Öntsön 1dl vizet a sütő mélyedésébe, kapcsolja be a PlusSteam funkciót. Öt percig melegítse elő a sütőteret, majd csodálja meg mire képes az kevés víz. Leveles és kelt tésztái, piskótái szebben felfújódnak mint a szárazon sütés közben. Egy gombnyomás és ropogósak lesznek a sütött kenyerei is. Kattintson képre és nézze meg a videót és a képeket.

Katalitikus sütő és tűzhely

Katalitikus sütők belső oldala egy olyan anyaggal van bevonva amely segíti a rákerülő anyagok lebomlását. Lebomlás után a szennyeződés könnyebben eltávolítható, vagy a megfordítható falúaknál tisztítás után megfordítva a szennyeződés nem a szemünk láttára fog szép lassan lebomlani.

Pirolitikus sütő és tűzhely

Pirolítikus sütők nagyon egyszerűen oldják meg a jól tapadó szerves anyagok eltávolítását. Egyszerűen 500°C fokon elégetik az anyagokat ezután már csak ki kell söpörni a sütőből.

Beépíthető sütő pizza funkcióval.

Pizza sütők

Beépíthető sütő pizza funkcióval, konyhájában készítheti el saját pizza receptjét. Felül emelt hőmérséklet és légkeverés, egyes modellek akár 300°C hőmérsékletet is tudnak hogy ropogós legyen a pizzája.

Hűtőgép

NO FROST automatikus leolvasztó beépíthető hűtőgép hűtőszekrény

NO FROST automatikus leolvasztó beépíthető hűtőgép hűtőszekrény választékunkat itt találja.

Kombinált hűtő extra takarékos és pontos szabályzással.

Ha volt már kombinál hűtőgépe egész biztosan tapasztalta, hogy hőfokszabályzása nem a legpontosabb. Ezen segítenek az egy kompresszoros de mágnesszelepes megoldások. Így Ön megadhatja hogy a normál térben és a fagyasztótérben milyen hőmérséklet legyen. Ezzel energiát tud megtakarítani és élelmiszereit hosszabb ideig tárolhatja.

Külön szabályozható hűtő és fagyasztótér

A hagyományos egy kompresszoros kombinál hűtők vezérlése nem ennyire kifinomult. Ott csak egy hűtőkör van párhuzamosan kötve. Először a fagyasztótérben kezdődik a hűtés és az halad szépen a normál tér felé. Az elv az volt hogy a -20°C-ra hűtésből maradt hűtőkapacitást használjuk a normál tér hűtésére. Viszont manapság nem önleolvasztós hűtőt manapság már nem lehet eladni. Ezért a szabályzó úgy működik hogy -20 – -25°C-ig engedjük lehűlni a normál térben a hűtőtestet. Ez jellemzően a hűtőtér hátsófala. Majd megvárja a szabályzó még a hátsófal vissza melegszik fagypont fölé, jellemzően +3° – +5°-ra és ez általában fix érték a hőfokszabályzó kisebb nagyobbra állításával nem változik. Így biztosítjuk hogy a hátsófal minden bekapcsolás előtt leolvadjon, viszont így nem tudhatjuk hogy milyen hőfok alakul ki a mélyhűtőben és a normál térben. Ha valamelyik hőfok nekünk nem tetszik akkor a szabályzót tekerhetjük lejjebb vagy följebb, de ekkor a másik tér hőfoka is változik.

Röviden sokkal profibb megoldás a két tér külön szabályzása. Egyes modelleknél a normál tér kikapcsolható, például egy nyári nyaralás esetén. A fagyasztó attól tovább tud üzemel, a régi modelleknél ez nem lehetséges. Illetve vannak olyan modellek is amik a fagyasztótért is normáltérré varázsolják egy forró nyári buli estén ez az italok hűtésénél.

Mosogatógép

Mosogatógép pohártartó

Pohártartó mosogatógépekhez

Makulátlan tisztaság, tökéletes biztonság. A rugalmas felhasználású pohártartó kosárba boros- és pezsgőspoharak, sőt akár nagyobb méretű formázott poharak is behelyezhetők. A csúszkák segítségével a puha gumirögzítők pozíciója könnyen szabályozható, így eltérő kialakítású pohárformák is könnyen elhelyezhetők benne.

WiKi

  • Az oldalon található 2018-as árak csak írásos visszaigazolás esetén érvényesek.
  • A feltüntetett árak Bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
  • Az oldalainkon található márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai! Mi csak a termékek beazonosíthatósága miatt szerepeltetjük őket!
  • A kijelzőkön megjelenő színek eltérnek a valóságtól!
  • © 1993-2018 Minden jog fenntartva.

Katalógusok | Árlisták | ÁSZF | Szállítás | Fórum | Klímaszerelés, klíma javítás Szeged

Kedvezményt szeretne?
Kérjen ajánlatot most! Email: info@parafalo.hu